Yaz Döneminde Mezun Durumunda Olan Öğrencilerin Dikkatine

Yaz döneminde stajını başarılı bir şekilde tamamladığında mezun durumunda olan (staj notları dışında başka hiçbir dersi kalmayan) veya tek ders sınavına girmeye hak kazanan (sadece bir başarısız dersi olan) öğrenciler, staj notlarının transkripte girilebilmesi için stajlarını sisteme yüklediklerinde bölüm araştırma görevlilerine mezuniyet durumunu belirten mail atması gerekmektedir. Onaylanan stajların not girişleri, Ağustos ayının son haftasından itibaren dönem başına kadar Fakülte Kurulu Kararı ile öğrenci işleri tarafından girilecektir.

Tek ders sınavına girecek olan öğrencilerin, tek ders sınavı tarihinden (tek ders sınavı duyurusu) bir hafta öncesine kadar stajlarının onaylanması gerekmektedir.

Stajı onaylanan öğrencilerin, staj defteri ve staj değerlendirme formunu imza karşılığında makine mühendisliği bölüm sekreterliğine vermesi zorunludur.

Temel Staj için;
Arş. Gör. Ali Kürşad ARICIOĞLU (kursadaricioglu@akdeniz.edu.tr)
Arş. Gör. Nasuh ÖZDEMİR (nasuhozdemir@akdeniz.edu.tr)

Meslek Stajı için;