Staj Defteri Teslimi Hakkında

Staj kılavuzuna göre hazırlanmış staj defteri, ekleri ve staj değerlendirme formu taratılarak PDF formatında (PDF dosya adı: Staj adı_Öğrenci numarası_Öğrenci Adı Soyadı) ilk önce bölüm web sayfasındaki staj teslim linkine  staj  bitiminden itibaren ilk 15 gün içerisinde  yüklenmelidir.

Staj defterleri Staj Komisyonu tarafından değerlendirilmesi yapılıp staj sonuçlarının bölümün web sayfasının duyurularında ilan edilmesinin ardından, kabul edilen stajların staj defterleri sonuç açıklanma tarihinden itibaren ilk 15 gün içerisinde tüm staj evraklarının büyük bir zarfın içinde Bölüm Sekreterliğine şahsen imza karşılığında teslim edilmesi zorunludur.

Yukarıda belirtilen sürelerden sonra staj teslim linkine yüklenen veya bölüm sekreterliğine teslim edilen staj defterleri kabul edilmemektedir ve yapılan staj geçersiz sayılacaktır.

Büyük zarfın üzerine öğrenci adı, soyadı, numarası, yapılan staj türü ve zarfın içindeki belgelerin isimleri mutlaka yazılmalıdır.

Bölüm web sayfasında staj sonuçlarının duyuruları ilan edilmeden (mezun durumunda olan öğrenciler hariç) Bölüm Sekreterliğine teslim edilen staj defterleri kabul edilmeyecektir.

Eklenme tarihi: 15.08.2024 16:49:55
Son güncelleme: 21.08.2024 10:52:06