Bitirme Çalışması Alacak Öğrencilere Önemli Duyuru

Bitirme Çalışması alabilmek için öğrencinin aşağıdaki koşulları sağlaması gerekmektedir;

2013 öncesi kayıtlı öğrenciler:

Bitirme Çalışması dersini, 4. yarıyılın sonuna kadar olan derslerin tamamını almış ve başarmış olan ve ilk iki Birim Dışı Uygulamasını (stajını) tamamlamış olan öğrenciler alabileceklerdir. Ancak öğrenci, “Bitirme Çalışması” dersini alacağı dönem, aldığı diğer dersler ile mezun olabilecek durumda ise “Bitirme Çalışması” dersini koşulsuz olarak alabilir.

2013 ve sonrası kayıtlı öğrenciler:

Bitirme Çalışması dersini, 6. yarıyılın sonuna kadar olan derslerin tamamını almış ve başarmış olan ve ilk iki Birim Dışı Uygulamasını (stajını) tamamlamış olan öğrenciler alabileceklerdir. Ancak öğrenci, “Bitirme Çalışması” dersini alacağı dönem, aldığı diğer dersler ile mezun olabilecek durumda ise “Bitirme Çalışması” dersini koşulsuz olarak alabilir.

Bu koşullar göz önünde bulundurularak, 2017-2018 Eğitim – Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde Bitirme Çalışması almak isteyen öğrencilerimizin, Bitirme Çalışması Dersi Başvuru Formunu doldurarak, en geç 18.09.2017 Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar Bölüm Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

Linklerimiz

.

İletişim

Akdeniz Üniversitesi Dumlupınar Bulvarı Kampus, Mühendislik Fakültesi, 3.Kat, B Blok, 07058, Antalya / TÜRKİYE